آموزش دوخت کاپشن کار کتان

آموزش دوخت کاپشن کار کتان

پوشش  لباس یک دست در محل کار نظم خاصی را به آن مکان می‌دهد جنس لباس کار از مقوله‌های مهمی است که توجه به آن حائز اهمیت است. جنس لباس کار در هر محیط متناسب با نوع کار و حرفه و شرایط جغرافیایی و آب و هوایی تهیه می شود. از ویژگی‌های مهمی که در انتخاب لباس کار باید رعایت شود این است که هم جنس و هم کیفیت خوبی داشته باشد. که در برابر آسیب دیدگی مقاوم باشد  و هم دارای قیمت مناسبی باشد که تمامی افراد قادر به خریداری آن باشد.

مراحل آموزش دوخت کاپشن کار کتان

تهیه پارچه

ابتدا باید پارچه‌ای را انتخاب کنیم که برای لباس کار مناسب باشد دوام بالایی داشته باشد. به راحتی آسیب نبیند معمولا برای البسه کار از جنس پارچه کتان یا جین استفاده می‌کنند. در اینجا از جنس کتان استفاده می‌کنیم چون به نسبت دیگر پارچه‌ها از مقاومت خوبی برخوردار است.

طراحی و الگو

بعد از اینکه پارچه کتان و پارچه برای آستر را  انتخاب و تهیه و آماده کردیم مدل کاپشن خود را روی کاغذ طراحی می‌کنیم  بعد الگوها را بر روی کاغذ الگو می‌کشیم اندازه و سایز هر کاپشن با دیگر کاپشن‌ها متفاوت است و هر فرد باید از سایز و اندازه خود اطلاع داشته باشد یا می‌تواند از الگوهای آماده که در اینترنت وجود دارد استفاده کند و روی کاغذ بکشد.

انتقال الگو به پارچه و برش

در ادامه آموزش دوخت کاپشن کار کتان، الگوهایی که کشیدیم را روی پارچه قرار می‌دهیم و با فاصله یک الی دو سانتی‌متری از الگو توسط مداد یا یک صابون خیاطی  آنها را روی پارچه انتقال می‌دهیم  پارچه را از قسمت‌هایی که مشخص کردیم برش می‌دهیم آستر را نیز مانند آن برش می‌دهیم

دوخت

تکه‌ها و قطعات پارچه که از قسمت‌های بدنه اصلی آستین‌ها یقه تشکیل می شود را از هم جدا می‌کنیم.  و قسمت‌های مورد نظر که باید دوخت روی آن انجام  شود را یا کوک می‌کنیم یا با سنجاق به هم وصل می‌کنیم. با این کار راحت‌تر می‌توانیم با چرخ خیاطی بدوزیم.

بعد از اینکه همه قطعات را دوختیم آنها را به همدیگر وصل می‌کنیم و جزئیات دیگر مانند جیب‌ها سرآستین‌ها نوارها و غیره را به آن متصل می‌کنیم. اندازه جیب در همه لباس‌ها یکسان نیست ممکن است بعضی نیاز به جیب بزرگتر و بعضی نیاز به جیب کوچکتر داشته باشد.

تمیزکاری ( آموزش دوخت کاپشن کار کتان )

تمامی درزها را با دقت می‌گیریم و مرتب می‌کنیم نخ‌های اضافه را از پارچه جدا می‌کنیم. و قسمت‌هایی که نیاز به دوخت زیگزاک دارند را انجام می‌دهیم  که امکان پارگی را کمتر می‌کند و کار ما تمیزتر و مرتب‌تر دیده می‌شود.

وصل دکمه زیپ و برچسب

اگر کار ما مختص به یک سازمان نهاد یا حرفه خاصی باشد برچسب یا لیبل مخصوص آن را روی پارچه می‌دوزیم  و بعد جاهای دکمه را مشخص می‌کنیم جا دکمه ای را می‌زنیم و بعد دکمه‌ها را در جای خود می‌دوزیم  و یا به جای آن می‌توانیم از زیپ یا چسب استفاده کنیم.

همچنین در این مقاله با نحوه ی شستن البسه کتان آشنا خواهید شد.

نوشتهٔ پیشین
آموزش جوشکاری آرگون
نوشتهٔ بعدی
راهنمای خرید کفش ایمنی

محصولات پیشنهادی

لباس کار سیلور
حراج!

لباس کار سیلور

Original price was: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۶۵۰,۰۰۰ تومان.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.