تاریخچه عینک طبی و ایمنی

تاریخچه عینک طبی و ایمنی

در این گزیده به بررسی تاریخچه عینک طبی و ایمنی خواهیم پرداخت. در قرن 20 و ابتدای قرن 21 ام در آسیای شرقی از استفاده ی عینک خودداری می کردند. و یا عینک خود را پنهان می نمودند. این اتفاق در اروپا از جمله, فرانسه و انگلیس نیز رخ داده بود. مردم از عینک هایی استفاده می کردند که بتوانند براحتی آن را در لباس خود مخفی کنند و یا  از استفاده ی عینک با وجود اشکال در بینایی امتناع می ورزیدند.

درحالی که در کشور های دیگر مانند اسپانیا استفاده ی عینک طبی در میان همه طبقات رایج بود. چون مردم به چشم دیگری به عینگ نگاه می کردند. و آن اینکه استفاده ی عینک باعث وقار آنها می شد.

برای آمریکایی ها این قضیه همچون اسپانیایی ها بود. آنها استعمارگر بودند و عینک را از اروپا وارد می کردند. در آن برهه از زمان, از آنجایی که سواد و قدرت و نفوذ مختص این قشر خاص بود, عینک نیز ویژه ی همان طبقات بود.

برای دانستن جواب این سوال که چرا انسان طی دوره ای از زدن عینک خودداری میکرده شما را به خواندن تاریخچه عینک طبی و ایمنی دعوت می کنیم

تاریخچه عینک طبی و ایمنی

آثار نقاشی بجا مانده از گذشتگان تنها منبع مهم برای بررسی تاریخچه اختراعات بشر است. و بررسی این آثار تا حدودی نشان می دهد که عینک های اولیه یا روی بینی قرار داشتند و یا از پشت سر بسته شده بودند. ایتالیایی ها جزو اولین هایی بودند که عینک را در سراسر اروپا از فرانسه و انگلیس به سایر نقاط اروپا ترویج دادند.

فریم

چوب, فلز, چرم, استخوان تنها متریال های موجود در طبیعت بودند که در آن زمان برای ساخت فریم های عینک می توانستند استفاده کنند. به مرور با گسترش یافتن تکنولوژی و انقلاب صنعتی، پلاستیک روانه بازار شد.  این تولید مسبب انعطاف پذیری بیشتر متریال برای حفظ سلامت جسمانی فردی شد. و تقریبا در این دوران عینک طبی به سمبل هوش و موفقیت بدل شد و فریم فقط بخشی از تاریخچه عینک طبی و ایمنی بود.

فریم های پلاستیکی بخاطر خاصیت منعطف بودن پلاستیک دیرتر می شکستند و سبکتر بودند. لذا استفاده از آن برای مدت طولانی روی صورت و جلو چشم نسبتا راحت تر بود. در طراحی و ساخت عینک آنچه بیشتر باید به آن توجه می شد مرکز ثقل چرخش عینک و امکان نگهداری عدسی ها در جایگاه دلخواه بود. فریمها تا حد زیادی متکی به بینی بودند.

لنزعینک طبی

در قرن 19 با بوجود آمدن انقلاب صنعتی انواع لنزهای رنگی, دو کانونی, نزدیک بینی, دوربینی, جهت رفع دوبینی آستیگمات و محافظت از خورشید برای بهبود بینایی ساخته شد. دنیای امروز تولید این محصول را بسمت و سویی برد. که از نظر ظاهری بسته به رنگ و پوست افراد عینک های متفاوتی به بازار عرضه شد. عینک با فریم و دسته های تزئینی برای استفاده خانمها و عینک با لنزهای رنگی که هم جنبه تزیین و هم محافظت از خورشید را دارد.

 

تاریخچه عینک ایمنی

کم کم عینک بجایی رسید که امروزه در دسترس همگان قرار دارد. و از نظر فنی و طراحی نیز به پیشرفت قابل توجهی دست یافته است. تا جایی که تبدیل به یک وسیله در پوشش افراد بعنوان ابزار حفاظتی و ایمنی در مقابل خطرات قرار میگیرد. محل کار اشخاص پر از خطر و حوادثی من جمله, ذرات پرتابی یا پاششی است که چشم نیازمند ابزاری ست که حین کار آن را از خطر مصون بدارد. این ها همگی فقظ بخشی از تاریخچه عینک طبی و ایمنی می باشد.

ژلاتینی بودن فریم باعث می شود کاملا چشم را بپوشاند و مانع نفوذ و یا ورود مواد شیمیایی شود. انواع مختلفی از عینک ایمنی کاربری های متفاوت دارند و در مشاغل مختلف همچون تراشکاری, جوشکاری و … استفاده می شوند.

این عینک ها ضد بخار و ضد خش هستند. در طراحی ساخت و تولید آن ها, پرتاب اشیا ریز و درشت لحاظ می شود. تا ایمنی و آرامش در حین کار کردن برای کارکنان فراهم گردد.

در آخر گفتنی ست آنچه مردمان پیشین را بر آن داشت تا از استفاده ی عینک امتناع کنند. عدم آگاهی و انتخاب نادرست فریم عینک بود. زیرا آن ها فکر میکردند عینک باعث می شود پیرتر بنظر برسند. و عامل اصلی این موضوع انتخاب نادرست فریم است. زیرا شما با انتخاب درست فریم عینک تان می توانید حتی جوانتر از سن واقعی تان بنظر برسید. برسی این موضوع نیازمند شناخت نوع فریم ها و انواع لنزهاست که در مقاله تاریخچه عینک طبی و ایمنی نمیگنجد.

همچنین برای خرید عینک ایمنی می توانید به بخش فروشگاه عینک ایمنی مراجعه نمایید.

تاریخچه عینک در ایران, تاریخچه عینک طبی در ایران, عینک ایمنی
نوشتهٔ پیشین
فلسفه لباس کار
نوشتهٔ بعدی
تاریخچه چوب در ایران

محصولات پیشنهادی

بیل پارویی
حراج!

بیل پارویی

Original price was: ۱۲۸,۰۰۰ تومان.Current price is: ۱۲۳,۰۰۰ تومان.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.