تولید لباس کار به روش چاپ سه بعدی

تولید لباس کار به روش چاپ سه بعدی جزو متدهای جدید و مدرنی است که آن را به کار می‌برند. این روش کاملا با شیوه های متداول تولید لباس کار متفاوت است. این روش ویژگی های بسیار زیادی دارد که در ادامه چند نمونه از آن را بررسی می‌کنیم.

مزایا و معایب تولید لباس کار به روش چاپ سه بعدی

  • با به کارگیری خلاقیت در تولید

با این روش خلاقیت و ابتکاراتی که امکان اعمال آنها در لباس کار با روش معمولی وجود ندارد، ممکن است. به دلایل مختلفی بعضی از لباس کار ها قابلیت تولید به سبک عادی را ندارند و نمی‌توانند مطابق با طراحی های تازه و جدید تولید شوند. ولی با روش چاپ سه بعدی فضا برای اعمال خلاقیت کاملا باز است و لباس کارهای متفاوت و خاص تری را به مرحله تولید می‌رسانند. این مورد تمایز و تفاوت جالبی را بین مصرف کنندگان آن به وجود می‌آورد. همچنین خلاقیت افراد را شکوفا می‌کند و پیشرفت بیشتر آنها و ایجاد رقابت در عرضه تولید لباس کارها با قابلیت خاص را فراهم می‌آورد. 

  • امکان تولید سفارشی

این روش قابلیت تولید و طراحی کاملا سفارشی را فراهم می‌کند. با اسکن بدن هر شخص می‌تواند به صورت کاملا دقیق و طبق آناتومی و ساختار بدن لباس کار متناسبی را برای آن شخص طراحی نماید. بدون اینکه اندازه آن تنگ، گشاد باشد. این قابلیت برای کسانی که لباس های استاندارد اندازه شان نیست کاربرد دارد. طرح های بسیار پیچیده و سخت که با روش های معمولی امکان تولید آن وجود ندارد با این روش به راحتی قابل طراحی است.

لباس کار های عادی طبق یک الگوی مشخصی تولید می‌شوند و سایز بندی مشخصی دارند. اما در صورتی که لباس توسط چاپ سه بعدی تولید شود امکان تغییرات در هر قسمتی از آن وجود دارد. در واقع آن قسمت را کاملا دقیق و مطابق با سلیقه یا آناتومی بدن طراحی می‌نماید. 
مثلا یک مجموعه به تعدادی لباس کار نیاز دارد که سایز و اندازه آنها با لباس کارهای معمولی مطابقت ندارد. در این حالت لازم است برای هر شخص به صورت جداگانه لباس تولید شود. این شیوه برای تولیدی های لباس که بر اساس الگوهای آماده کار می‌کنند سخت و گاهاً غیر ممکن است. اما با روش چاپ سه بعدی این کار به راحتی انجام می‌گیرد. دستگاه بعد از اسکن و بررسی هر شخص به تولید ایجاد لباس متمایز و منحصر به فرد می‌پردازد.

در تولید لباس کار با روش عادی امکان اینکه همه لباس ها دقیقاً هم اندازه باشند به سختی اتفاق می‌افتد. اما در حالت سه بعدی دستگاه طبق تنظیماتی که روی آن اعمال می‌شود همه لباس ها را کاملا هم شکل و هم اندازه تولید می‌کند. در این حالت تفاوتی در لباس کار ها ایجاد نمی‌شود. یعنی همه آنها مانند نمونه اولیه و دقیقاً در همان انداره خواهد بود.

  • تولید نمونه

این ویژگی امکان تولید نمونه را نیز فراهم می‌سازد. یعنی نمونه ای از طراحی های که دستی یا دیجیتالی انجام می‌شود را به شکل لباس کار در می‌آورد. تا بعد از اینکه مورد بررسی قرار گرفت به تولید انبوه ‏برسد. حتی می‌تواند در مقیاس کوچکتری آن را تولید کند تا مواد کمتری هم مصرف شود و بعد اطمینان از کیفیت به تولید در ابعاد واقعی بپردازند. ولی در تولید لباس کار نمونه به روش عادی برای اینکه در هر قسمت آن تغییراتی اعمال شود به زمان زیادی نیاز دارد.

یعنی هر بار باید تمام دوخت های آن باز شود دوباره در آن برش هایی را انجام دهند. بعضی قسمت های آن به کلی حذف شود یا تغییر کند و دوباره از اول کار دوخت آن را انجام دهند. این کار زمانبری است و اتلاف وقت به حساب می‌آید. در حالیکه در روش چاپ سه بعدی اعمال تغییرات به صورت دیجیتالی و با چند کلیک ساده انجام می‌شود. در واقع تمامی تغییرات، دوخت، شکاف ها را خود دستگاه انجام می‌دهد. مثلا می‌توانند در لباس کار بوفالو تغییراتی ایجاد کنند و آن را طبق سلیقه خود تولید نمایند.

 

  • کاهش ضایعات

با کمک متد های متداول در زمان برش مقدار زیادی از متریال دور ریز هستند. در حالیکه به شیوه جدید از ضایعات و اضافاتی که در تولید به روش های عادی به وجود می‌آید خبری نیست. چون مواد را کاملا به اندازه مصرف می‌کند و ذره ای ضایعات از آن به وجود نمی‌آید. که این مورد برخلاف حالت دوخت لباس کار عادی است.

  • دقت بالا

به کمک این روش که دقت بسیار بالایی دارد بدون مقداری خطا و اشتباه لباس کار ها را تولید و طراحی می‌کنند. یعنی مطابق با اندازه هایی که برای آن تنظیم می‌شود به دوخت می‌پردازد به طوری که حتی چند میلی هم در آن خطا وجود ندارد. این مورد در طراحی ها بر اساس روش های عادی امکان اینکه خطا رخ دهد بالا است. چون چرخ خیاطی هایی که در تولیدی به کار می‌رود به دقت دستگاه چاپ سه بعدی نیست. لذا ممکن است در آن ایرادهایی به چشم بخورد که این موضوع کاملا عادی است.

  • سرعت در تولید

تولید این لباس کار ها در زمان خیلی کمتری با حجم زیاد امکان پذیر است. یعنی در حالت عادی که زمان زیادی برای تولید لباس کار صرف می‌شود در این روش کاهش می‌یاید. این موضوع از لحاظ حجم سفارشات و محدودیت زمان تولید خیلی کاربردی و مفید است.

  • هزینه بالا

این روش جزو روش های پر هزینه به حساب می‌آید که تهیه و آماده سازی دستگاه آن نیازمند صرف هزینه ی بالایی است. از رو برای همه تولیدی ها امکان تهیه این دستگاه وجود ندارد. صرفا مجموعه هایی که بودجه کافی برای آن را دارند می‌توانند این دستگاه را خریداری نمایید.

نوشتهٔ پیشین
از دسته بیل تا بیل مکانیکی (تکامل ابزار حفاری)

محصولات پیشنهادی

لباس کار سیلور
حراج!

لباس کار سیلور

Original price was: ۷۲۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۶۵۰,۰۰۰ تومان.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.