راهنمای خرید لباس کار صنعتی

راهنمای خرید لباس کار صنعتی را بصورت جامع در این مقاله آموزش خواهیم داد.

راهنمای خرید لباس کار صنعتی

مزایای استفاده از لباس کار در محیط کار

وقتی که لباسکار را در محیط‌های کاری استفاده می کنیم. نظم خاصی در آن محیط به چشم می‌خورد. چون همه افراد دارای لباس‌های یکدستی هستند. و این به افزایش روحیه افراد حین کار نیز کمک خواهد کرد همچنین در مشاغلی که خطر همیشه در کمین انسان است این لباس‌ها نقش محافظ را به عمل می‌آورد و ایمنی افراد را تضمین می‌کند.

دوخت هر نوع لباس با توجه به شرایط محیطی، نوع شغل، عوامل محیط زیستی و … انجام می‌شود. زمانی که تمامی شرایط و حوادث که امکان وقوع آن وجو دارد. به صورت دقیق مورد بررسی قرار بگیرد و مطابق با آن به تولید لباس کار پرداخته شود در آن صورت همه افراد با اطمینان خاطر به کار خود مشغول می‌شوند.

استفاده از لباس کار به طور کلی برای تمامی مشاغل توصیه می شود. اما برای برخی از مشاغل استفاده از ان حتمی و قطعی است. درواقع در این محیط ها بدون لباس کار نباید هیچگونه فعالیتی صورت گیرد.

چون خطرات زیادی جان افراد را تهدید می‌کند و اگر هر فرد به نکات ایمنی ( مثلا لباس کار مناسبی را به تن کند ) توجه کند، می‌تواند تا حد بسیار زیادی این گونه پیشامدها را کاهش دهد و از وقوع آسیب های جدی و جبران ناپذیر جلوگیری کند.

کسب و کار صنعتی چیست (راهنمای خرید لباس کار صنعتی)

در واقع هر کار و فعالیتی که در آن افراد مشغول به تولید یک کالا باشند صنعت به حساب می‌آید. در این گونه مشاغل افراد بسیار زیادی مشغول به کار هستند. و محیط کاری آنها شامل کارخانه و یا کارگاه‌های بزرگی است که در آن دستگاه‌ها و تجهیزات عظیم و پیشرفته ای وجود دارد. مثل صنایع خودروسازی، صنعت مبلمان، صنایع استخراج، صنایع برق، فولاد، آهن و…


خصوصیات و استانداردهای لباسکار صنعتی

رنگ متفاوت (ویژگی مهم در راهنمای خرید لباس کار صنعتی)

در این محیط‌ها هر یک از افراد لباس‌های مشخصی را می پوشند. یعنی به نسبت نقش و سمت هر فرد، یک نوع رنگ برای آنها انتخاب گردیده است. که از یکدیگر متمایز شوند.

مثلاً رنگ لباس هر یک ازگروه‌های کاری یعنی مدیران، کارفرمایان، سرکارگران و کارگران متفاوت است.

که هم تشخیص آنها از یکدیگر راحت تر می شود. و هم به مرتب و منظم بودن محیط کاری کمک می‌کند. پس در هنگام انتخاب لباس باید رنگ آن مورد توجه قرار بگیرد.

همچنین رنگ‌های تیره‌تر که کثیفی و سیاهی را کمتر نمایان می‌کنند نیز بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. چون در کارهای صنعتی دستگاها و تجهیزاتی وجود دارد که نشتی، سیاهی، روغن و… دارند. و لباس را کثیف می‌کنند. در این صورت اگر رنگ لباس روشن باشد باید زود به زود شسته شود.

در بعضی دیگر از صنایع نباید از رنگ تیره استفاده شود چون علاوه بر نکات مربوط به ایمنی ،این رنگ ها بر خلاف رنگ های  روشن باعث می شوند که نور و گرما بیشتر جذب بدن شود. که باعث تعریق زیاد و اذیت و ازار انها خواهد بود.

در واقع باید تمامی عوامل و نکات مربوطه بررسی شود. و بعد لباسکار مطلوب با آن صنعت، استفاده شود.

کیفیت معقول

 یکی دیگر از گزینه های راهنمای خرید لباس کار صنعتی کیفیت آن است. کیفیت از مقوله‌هایی است که در انتخاب هر چیز به آن توجه می شود. این مورد در لباس کار نیز صدق می‌کند. لباسی که دارای کیفیت مناسبی باشد می‌توانیم آن را به صورت مکرر استفاده کنیم. و با شست و شوی زیاد خراب یا به اصطلاح دچار اب رفتگی نمی‌شود.

اگر دوخت با دوام و مقاومی داشته باشد با استفاده طولانی مدت دچار پوسیدگی و پارگی نمی‌شود.

سایز

همچنین هر فرد باید اندازه و سایز دقیق خود را بداند. و لباسی که انتخاب می‌کند کاملا با ان مطابقت داشته باشد. تا در حین کار اذیت نشود و ان کارایی لازم را داشته باشد.

 اگر لباسکار فرد گشاد باشد ممکن است لباس به دستگاه‌ هایی که با انها کار می‌کند گیر کند و پاره شود. یا اگر تنگ باشد فرد احساس راحتی نخواهد کرد. و نمی‌تواند به خوبی کارهای خود را انجام دهد.

جنس لباس مشاغل مختلف

یکی دیگر نکات راهنمای خرید لباس کار صنعتی جنس آن است. لباس کار را حتما باید با اگاهی از شرایط و عوامل در برگیرنده آن انتخاب کنیم. مثلاً برای بعضی شغل‌ها لباس حتماً باید دارای الیاف طبیعی مثل کتان، لی، پنبه و… باشد. اما در برخی مشاغل می‌توانیم لباس‌هایی استفاده کنیم که در آنها هم الیاف طبیعی هم رشته‌های مصنوعی به کار رفته است.

در محیط‌هایی که گرما در آن زیاد است باید لباس روزنه برای گردش هوا داشته باشد. تا فرد حین کار عرق نکند مثلاً در تابستان لباس‌های آستین کوتاه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. چون هم ضخامت کمتری دارند و هم دست و پاگیر نیستند و فرد راحت‌تر به کار خود رسیدگی می‌کند .

در فصل‌های سرد و یا مناطق سردسیر نیز لباسی که استفاده می‌کنند باید قطور باشد. مثل کاپشن یا اورکت که روی لباس اصلی خود می پوشند که از نفوذ سرما به داخل بدن جلوگیری می‌کند.

در صنایعی که یک کوره بزرگ وجود دارد، افرادی که در کنار ان کار می‌کنند یا در معرض حرارت اتش و گرمای زیاد قرار دارند. مثل آهنگری، شیشه سازی، جوشکاری، کارگران کارخانه های فولاد و دیگر فلزات، طلاسازی، سفالگری و …  با این که در معرض گرمای شدید هستند و نمی توانند لباس ضخیمی بپوشند ولی حتما باید از لباس با الیاف طبیعی (کتان) و ضد حریق یا ضد ذوب استفاده کنند.

یا لباس کار های برق، باید هیچ گونه فلزی در دوخت آن (دکمه، زیپ و…) بکار نرود.

قیمت مناسب

یکی دیگر از مقوله های مهم راهنمای خرید لباس کار صنعتی قیمت آن است چون در کارهای مربوط به صنعت همواره افراد بسیاری فعالیت دارند. پس لباس های مورد استفاده آن ها را در تعداد بالا سفارش می دهند در نتیجه هزینه‌ای که صرف ان می‌شود نیز قابل توجه است.

جدا از کیفیت خوب و مطلوب اگر قیمت خوبی داشته باشند به راحتی می‌توانیم ان ها را تهیه و استفاده کنیم. در غیر این صورت افراد لباس هایی انتخاب می کنند که قیمت کمتر و در نتیجه کیفیت پایینی هم دارند.

جهت مشاهده و خرید انواع لباس کار روی این لینک کلیک نمایید.

نوشتهٔ پیشین
مزایای استفاده از دسته ابزار چوبی در کارهای ساختمانی
نوشتهٔ بعدی
معرفی کفش ایمنی مناسب مشاغل مختلف

محصولات پیشنهادی

لباس کار کتان
حراج!

لباس کار کتان

Original price was: ۱,۱۰۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۱,۰۵۰,۰۰۰ تومان.

لباس کارگاهی رنگ آبی طوسی از جلو
حراج!

لباس کار بوفالو

Original price was: ۷۱۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۶۸۰,۰۰۰ تومان.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.