دستکش نیتریل

در حوزه حفاظت و ایمنی فردی، زمانی که صحبت از لباس کار می شود، بحث کارشناسی این موضوع جزئیات متفاوتی از ارکان لباس را برای این امر می شمارد. همان طور که از معنی واژه لباس پیداست، یعنی پوشاندن بدن، و این استتار یا پوشش در مقابله با خطرات ناشی از محیط می باشد.

در محیط های کاری مختلف انسانها با خطرات بسیار خطرناکی مواجه هستند. که هرگونه غفلت و کوتاهی به عمد یا غیرعمد، صدمات جبران‌ ناپذیری را برای سلامت جسم آن ها در پی خواهد داشت. دستکش از جمله تکه های این مجموعه لباس کار می باشد که در اینجا به نقد و بررسی دستکش نیتریل استاد کار می پردازیم.

جنس دستکش نیتریل

جنس دستکش های صنعتی ترکیبی از مواد مختلف همچون وینیل، نیتریل، پشم، لاتکس، پلی اتیلن و غیره است. این ترکیب های متفاوت تعیین می کند که هر دستکشی که تولید می شود مناسب کدام حرفه می باشد. نکته حایز اهمیت استفاده از لوازم و تجهیزات ایمنی، این است که در نظام استفاده از این محصولات علاوه بر سلامت افراد بالا بردن بازدهی کار آنها نیز مطرح هست.

با توجه به اینکه مقاومت نیتریل در برابر روغن و گریس و اسید زیاد است زمانی که موقعیت شغلی شما نیاز به استفاده از این مواد را دارد دستکش های نیتریل بهترین انتخاب برای شماست. دستکش پوست ماری حتی ایجاد آلرژی و حساسیت نیز نمی کند.

نسبت به دستکش های صنعتی قیمت پایین تری دارد و بدین جهت کاربرد زیادی در صنعت داراست. یکی دیگر از ویژگی های دستکش نیتریل استادکار, این می باشد که در برابر ولتاژهای پایین جریان برق عایق می باشد.از دیگر ویژگی های آن، عدم ممانعت در کار کارکنان، دوام بالا در برابر مواد شیمیایی وعدم خوردگی با مواد نفتی و امکان تهویه هوا و جلوگیری از تعریق، مقاوم در برابر سایش و ضد چروک بودن آن می باشد.

شایان ذکر است قبل از پوشیدن دستکش های نیتریل استاد کار از سلامت محصول اطمینان حاصل نمایید.

رنگ و دوخت دستکش نیتریل

این محصول با رنگ آبی و زرد در طراحی، کنتراست زیبا و بالایی را دارد. که سبب می شود هنگام کار با دستکش کاربران، حتی از فاصله دور نیز قابل رویت باشند. این محصول با دستگاه های پیشرفته و حرفه ای به صورت بافت نخ ها به هم و به طور  سه بعدی و یکدست صورت می پذیرد.

مرحله بعدی پوشش مواد نیتریل بر روی پارچه دستکش نیتریل است که کف دستکش و انگشت ها را به طور کامل در بر می گیرد. قسمت پارچه این دستکش تا مچ دست ادامه دارد. روکش نیتریل آن به دلیل نوع دوخت پارچه و نوع استفاده در کارهای مختلف به صورت پوست ماری می باشد. تا عدم سر خوردگی این دستکش، توانایی کاربر را در استفاده از مواد مختلف نفتی، روغنی و غیره بالا ببرد.

دستکش پوست ماری نیز مانند دستکش های ایمنی دیگر، نظیر دستکش های ضد برش، دستکش های شیمیایی، ضد اسیدی و غیره می تواند در حوزه حفاظت و ایمنی فردی، آرامش و امنیت خاطری دو چندان به کارفرمایان و کارکنان بدهد.

دستکش های نیتریل استادکار در سه نوع تولید می شوند که همگی دارای پوشش ¾ هستند. و قسمت کف دست و انگشتان را به صورت کامل پوشش می دهند و قسمت پشت دست کمی بالاتر از انگشتان را پوشش می دهد.

انواع دستکش استاد کار

  • نیتریل S استادکار : برای کارهای سبک و مواد نفتی و روغنی مورد استفاده قرار می گیرد.
  • نیتریل استادکار: برای کارهای معمولی و محیط هایی که حلال های نفتی و روغنی بیشتر در آن کاربرد دارد استفاده می شود. و بافت آن نسبت به نیتریل S بهتر است. مواد نیتریلی که در آن استفاده می شود کیفیت بالاتری دارد.
  • نیتریل پوست ماری استادکار: تفاوت دستکش نیتریل استادکار و نیتریل پوست ماری تنها در نوع بافت و میزان نیتریل مورد استفاده در آن ها است. که در دستکش پوست ماری  بیشتری استفاده می شود.
نوشتهٔ پیشین
آشنایی با چوب درخت گردو
نوشتهٔ بعدی
دستکش آرگون

محصولات پیشنهادی

کفش ایمنی مدل هرا
حراج!

کفش ایمنی مدل هرا

Original price was: ۷۵۰,۰۰۰ تومان.Current price is: ۷۴۹,۰۰۰ تومان.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.