آموزش دوخت لباس کار بوفالو که یکی از لباسهای پرمصرف در صنایع و مشاغل است را در این مقاله با هم یاد میگیریم.
این لباس جزو لباسهای پرطرفدار بین عموم کاربران است. و به دلیل کیفیت، کاربرد و کارآمدی عالی جایگاه بالایی در بین افراد دارد.
چه در کارهای سخت و خطرناک به دلیل کاربرد محافظت بالای آن، چه در کارهای کم خطر، راحت و سبک به دلیل ظاهر خوب و شیک، آن را به کار میبرند.
در ادامه به بررسی این لباس میپردازیم و با نحوه دوخت آن آشنا میشویم.
آموزش مرحله به مرحله دوخت لباس کار بوفالو
انتخاب متریال مناسب
- اولین مورد که انتخاب مواد اولیه است باید توسط افراد متخصص و کارشناس انجام شود. یعنی افرادی که آگاهی لازم از شغلهای مختلف و خطرات آن را دارند مسئولیت این کار را به عهده بگیرند.
بعد از خرید این موارد و انتقال آن به کارگاه یا تولیدی مراحل اصلی دوخت شروع میشود.
مرحله دوم برش پارچه
- این لباس چون خیلی پر مصرف است و تقریباً بیشتر افراد به دوخت آن وارد هستند. همگی از الگوهای مشخصی استفاده میکنند. و نیازی به رسم دوباره آن نیست و میتوانند از الگوهای آماده کمک بگیرند.
- برشکار با دقت هر چه تمام تر هر بخش از پارچه را طبق الگو برش میدهد. این کار حتما با دستگاه برشکاری صورت بگیرد. چون هم به شکل سری و تعداد بالا برش میخورد، هم دقت آن بیشتر از برش با دست و قیچی است و تایم زیادی برای آن لازم نیست.
- این دستگاه ممکن است دستی باشد یا لیزری که به امکانات یک تولیدی، مهارت و راحتی برشکار بستگی دارد.
- رعایت استانداردها در زمان برش توسط برشکار امری بدیهی است. یعنی اندازهها را مطابق الگوی مورد نظر روی دستگاه تنظیم میکنند. و به برش آن میپردازند خط فاصله برای دوخت نیز مشخص میشود. تا لباس در بدن تنگ یا گشاد نباشد.
آموزش دوخت لباس کار بوفالو مرحله سوم
دومین مرحله از دوخت لباس کار در این قسمت به پایان میرسد. و مرحله سوم دوخت لباس و اتصال تکههای مختلف به یکدیگر است.
- دوخت این لباس پیچیدگی های خاصی دارد. چون به دلیل طراحی متفاوتش از تکه های زیادی تشکیل میشود. که باید به دقت به یکدیگر وصل شوند.
- نوار دوزی جلوی کاپشن و جیب های شلوار انجام میگیرد تا لباس ظاهر متفاوتی به خود بگیرد. اتصال لایه به جیب، یقه و آستین، برای اینکه صاف و درست بایستد و شل نباشد، استفاده از دوختهای مختلف برای هر قسمت از آن، عملیاتی است که در این مرحله به انجام آن میپردازند.
- کاپشن این لباس سه بخش اصلی دارد. قسمت پشتی و کمر. قسمت جلویی که خود نیز قطعه جدا است و آستین ها البته در این لباس از دو رنگ پارچه استفاده میکنند و شلوار آن به صورت یک تکه است. اول هر کدام را به تنهایی میدوزند و بعد همه را به یکدیگر وصل میکنند.
- ابتدا و انتهای هر قسمت را نیز محکم کاری میکنند. تا احیانا در صورت تحرک یا قرارگیری تحت فشار از هم باز نشوند یا دوخت شکافته نشود.
- امکان اینکه در زمان استفاده دوخت باز شود یا قسمتی از پارچه از زیر دوخت در برود پایین است. چون هر قسمت از آن را دو یا حتی سه بار میدوزند.
- چون حین دوخت پارچه و نخ های اضافه را جدا میکنند و گوشه و حاشیه آن را تا زده و روی آن دوخت میزنند. از این رو پشت کار مانند بیرون آن تمیز و مرتب است.
- برای اینکه سایز لباس مشخص باشد و دچار اشتباه نشوند روی یقه کاپشن و کنار جیب شلوار لیبل سایز را نیز وصل میکنند.
مراحل تکمیلی آموزش دوخت لباس کار بوفالو
چاپ لوگو
برای اینکه همه در هر شغلی بتوانند از آن استفاده نمایند لوگو و علامت خاصی روی آن نمیخورد. ولی در صورتی که این امکان در تولیدی باشد و مشتریان آن را سفارش دهند کار قابل انجامی است.
اتوی لباس
در ادامه لباس ها را اتو میکنند. و چروک هایی که در اثر جابجایی یا زیرو و شدن و ماندن زیر دست به وجود میآید را صاف مینمایند.
آموزش بررسی کیفیت دوخت لباس کار بوفالو
چک و بررسی گوشه به گوشه لباس ها یکی از مراحلی است که در بخش تولید آن را انجام میدهند. تا از هر لحاظ از درستی کیفیت آن مطمئن شوند و بتوانند لباس کاملا استانداردی را تحویل دهند.
در مورد این لباس باید بررسیهای بیشتری صورت گیرد و به مسائل مختلفی توجه گردد. چه در انتخاب مواد مورد نظر و چه در بحث دوخت و دوز همواره باید همه نکات به خوبی رعایت گردد. تا محصول نهایی از کیفیت خوبی برخوردار باشد.
بسته بندی
همه لباس ها کاملا صاف و به یک اندازه تا میخورد و در پلاستیک های بسته بندی قرار میگیرد. تا ارسال به خریدار و سفارش دهنده یا عرضه در بازار آماده شوند.
این محصول با دو گراماژ متفاوت در فروشگاه ثقال مارکت تولید کننده لباس کار به فروش میرسد. میتوانید با ثبت سفارش ” خرید لباس کار بوفالو ” آن را با مناسب ترین قیمت با کیفیت های متفاوتی بسته به بودجه و تصمیم برای مقدار هزینه مصرفی تهیه نمایید.