تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم

تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم

یکی از عنوان‌هایی که می‌توانیم به آن اشاره کنیم شناسایی محصول می‌باشد. در این میان کشور ژاپن یکی از موفق ترین‌ها می‌باشد. مثلا: کشور ژاپن قبل از آنکه همه‌ی کشورها به فکر تولید یک محصول بیفتند. ژاپنی‌ها (JIT) یا همان (تولید به هنگام) محصول را تولید و روانه‌ی بازار مصرف می‌کنند.

سیستم JIT  چیست

سیستم JIT  در اویل دهه‌ی ۱۹۶۰ توسط تائیچی اونو در شرکت تویتا راه اندازی شد. و برای خواسته‌های بازار مصرف به کار گرفته شد. و به خاطر همین موضوع این شخص با نام پدر تولید به هنگام معروف شد و با حداقل‌ترین زمان توانستند محصول مورد نیاز جامعه را تامین کنند.

بعد از مدت‌ها بحران‌های اقتصادی مثلا بحران نفت در سال ۱۹۷۳ باعث شد این علم تولید به موقع، در ارگان‌های دیگر نیز مورد استفاده قرار بگیرد. این سیستم در کارخانه‌ها و موسسه‌ها متمرکز شد و به عنوان یک روش تولید آسان و سریع در بستر جامعه جانمایی شد. بعنوان مثل تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم یکی از همین نمونه هاست.

این علم بصورت یک تکنیک برای ارتقای تولید و گسترش آن در بازار‌های مصرف و شکل دهی اساسی برای تولید به موقع مورد بهره وری قرار دادند. در واقع با این پیشگفتار خواستیم به ماهیت پیدایش کالا از کجا و توسط چه نوع سیستمی به عرصه قدم گذاشته است. و چگونه وارد بازار مصرف می‌شود و یا چگونه به فکر تولید محصول می‌افتند پی ببریم.

حال بخاطر این موضع مهم و اصل سیستم تولید به موقع، برای ما انسان‌ها در کل کشور به صورت حرفه‌ای آموزش داده می‌شود.

در واقع با این علم می‌توانیم برای تشخیص محصولات لازم، حرکت‌هایی داشته باشیم. با توجه به حرکت جامعه و رشد روند کلی تکنولوژی و وجود نیازهای جامعه و تامین امنیت نیروی انسانی و با  منبع مواد اولیه می‌توانیم به تولید به موقع و ارائه‌ی محصول نهایی با کمترین واردات مواد اولیه نیاز جامعه‌ی مصرف را برطرف کنیم.

در ادامه به تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم، که توانستیه‌ایم این محصول ایمنی را به صورت خود کفا، در مواد اولیه و تامین نیاز جامعه، تولید حرفی برای گفتن داشته باشیم.

وجود چرم و مصنوعات چرم و تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم

از زمان‌های قدیم برای حفظ جان از گزند حیوانات و زیستن انسان در کنار خطرات زیست محیطی مثلا در کنار حیوانات وحشی نیاز به ابزار‌هایی برای نگه داری و افزایش ایمنی خود در مقابل همچین خطرات، به راه و چاره‌های متفاوتی بنگریم. که همگی به تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم نیز مربوط می باشند.

در این میان از صلاح‌هایی مانند تیر و کمان که قسمتی از آن چوب و قسمتی دیگر از چرم به وجود می‌آمد استفاده می‌کردند. و برای شکار حیوانات و برای تغزیه و حتی لباس، یکی از لازمه‌های زندگی خود می‌دانستند. و از گوشت برای تغزیه و از چرم حیوانات برای پوشش‌هایی مانند کاپشن، کمربند و حتی برای محافظت از پاهای خود از چرم حیوانات استفاده می‌کردند. تا بتوانند  پاهای خود را از خطراتی مانند: بریدگی و یا گزند حیوانات و حشرات بدور کنند. از تاریخ‌شناسان و کاشفان اشیاء قدیمی، ابزار‌هایی مانند کفش زره‌های جنگی که با چرم حیوانات تهیه شده بود اکنون بدست امده است.

اما این نوع مصرف که از سه هزار سال گذشته انسان‌ها از آن استفاده می‌کردند. ولی الان به خاطر رشد فکری ما انسان‌ها و حتی رشد علم و صنعت و تکنولوزی باعث می‌شود از چرم، در صنعت‌های مختلفی مانند صنعت مدلینگ پوشش لباس و کیف و کفش و حتی در صنعت کارخانه‌ای در تولید قطعات الکتریکی و یا مکانیکی و حتی در کارخانه‌های ذوب و تراشکاری از محصولاتی مانند: دستکش‌های ایمنی و مقنعه و لباس جوشکاری چرمی استفاده شود.

در این مقاله تصمیم داریم به تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم و پیدایش آن بپردازیم. تا بتوانیم متریال دقیق ابزار ایمنی را شناسایی کنیم. و در نظر داشته باشیم که از کدام چرم برای ایمنی خود در محیط کار استفاده کنیم که بهتر باشد.

تاریخچه‌ی دستکش‌ های چرم

در واقع برای تولید محصولات ایمنی از چرم به نوع و روش‌های به وجود آمدن چرم نیاز داریم. تا بتوانیم برای هر یک از محصولات تولیدی مانند: دستکش چرمی، منبع مواد اولیه بهتری داشته باشیم. چرا که برای تولید دستکش‌های چرمی در نوع‌های مختلف نیاز به چرم‌های مختلف می‌باشد که هر کدام از چرم‌ها کارایی بخصوص خود را دارد و در واقع نوع چرم و ضخامت، مشخص کننده نوع محصول می‌باشد.

برای تولید دستکش‌های جوشکاری برای سیستم CO2 نیاز به اشبالت زیرین درجه‌ی یک چرم می‌باشد. و بعد از برداشت لایه‌ی اول چرم و تولید محصولاتی همانند کیف و کفش، لایه‌ی بعدی را تبدیل به محصولی با نام دستکش جوشکاری می‌کنند.

در این میان چرم گاوی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای تولید دستکش می‌باشد. چرا که چرم بعد از لایه برداری ضخامت خود را از دست نمی‌دهد و درجه‌ی مقاومت لازم را در تولید دستکش دارا می‌باشد. و از آنجایی که دستکش‌های چرمی هر کدام برای محیط مصرف مخصوص به خود را دارند. این عمل باعث می‌شود متریال‌های مصرف چرم گوناگونی داشته باشد.

تاریخچه‌ی محصولات ایمنی چرم گاوی

از چرم گاوی برای دستکش‌های جوشکاری استفاده می‌شود و در دیگر محصولاتی مانند پابند چرمی، مقنعه‌ی جوشکاری چرم، پیش بند چرمی و گیت جوشکاری چرمی نیز کاربرد دارد.

چرم بزی یا گوسفندی درتاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم

برای تولید دستکش‌هایی مانند دستکش‌های آرگون از چرم بزی و یا گوسفندی استفاده می‌شود. به علت نرمی پوست این حیوانات، برای سیستم جوشکاری آرگون بهترین عملکرد را دارد. و کاربر به خاطر ظرافت در کار و چابکی در عملیات دست برای جوشکاری و نرمی دستکش نیاز مبرمی دارد.

به خاطر نرمی این چرم و ضخامت کمتر این چرم نسبت به چرم گاوی, بعد ازعملیات دباغی چرم، برای اینکه اشبالت آن بماند چرم بدون اینکه لایه برداری شود به صورت پوست کامل به محصول نهایی دستکش آرگون تبدیل می‌شود.

بعد از تولید دستکش کاملا شفافیت و صافی دستکش را میتوان حس کرد و به چرمی بودن آن پی برد. دلیل برنداشتن لایه‌ی این نوع چرم ها، به خاطر این می‌باشد که تنها اشبالت چرم گوسفند و بز به اندازه‌ای ضعیف می‌باشد که به تنهایی در مقابل عملیات جوشکاری دوام نمی‌آورد و این عمل باعث می‌شود از چرم‌های اشاره شده بعد از دباغی و صاف شدن وارد عملیات تولید محصول نهایی شود. و توضیحات تاریخچه‌ ی دستکش ایمنی چرم آرگون نیز در اینجا به اتمام می‌رسد.

پابند چرمی, چرم, دستکش, دستکش آرگون, دستکش ایمنی, دستکش چرم, مقنعه جوشکاری
نوشتهٔ پیشین
روش شستشوی لباس پنبه‌ای
نوشتهٔ بعدی
دستکش ژله ای چیست؟

محصولات پیشنهادی

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.