نحوه شستن انواع لباس ها با ماشین لباس شویی

نحوه شستن انواع لباس ها با ماشین لباس شویی را در این مقاله به شما آموزش خواهیم داد.

از زمان قدیم نحوه شستشوی لباس، مسئله‌ی بسیار چالش برانگیزی است. زمانی بود که حداقل هفته‌ای یک بار وآنهم معمولاً در روز جمعه، مادران و یا زنان منزل آستین بالا می‌زدند و در گرمای تابستان و سرمای زمستان داخل تشت‌هایی از جنس آلومینیوم و یا پلاستیک لباس‌ها را از شب می خیساندند؛ تا لکه هایشان راحت‌تر پاک شود.

روز بعد با دست به جان لباسها می‌افتادند. و نه تنها لباس یک نفر، بلکه تمام لباس های کثیف اعضای خانواده در آن یک هفته ی گذشته را می‌شستند.

 حیاط خانه‌ها حداقل دو ردیف طناب برای آویزان کردن لباس‌ها داشتند. شستشوی لباس‌ها یک طرف، پهن کردن آن همه لباس از طرفی دیگر، جمع کردن، اتو کشیدن، تا کردن و …. در نهایت گذاشتن هر لباس سر جایش در کمد لباس ها، کار چند روزه برای یک کدبانو بود.

و این کار وقت چند روزه آن ها را به خود اختصاص می داد. علاوه بر آن خستگی مفرط هم همیشه ریشه به جانشان می‌انداخت.

پیشرفت علم در نحوه شستن انواع لباس ها با ماشین لباس شویی

 کم کم با پیشرفت علم روز و صنعت لوازم خانگی، ماشین هایی جهت شستشوی لباس اختراع شد. که این وسیله نوید بخش یک زندگی مدرن برای تمامی زنان و آزادی وقت ایشان داشت.

هر وسیله‌ای در ابتدا آزمون و خطایی به همراه دارد، تا به بهترین نوع خود تبدیل شود. اشکالی که این دستگاه ها داشتند؛ وزن زیاد، سر و صدای بالا در هنگام شستشو و نداشتن برنامه شستشو برای لباس‌های متفاوت بود.

 یعنی زمانی که لباس ها را داخل ماشین لباسشویی می‌انداختند، لباس ها رنگ پس می دادند. و رنگ لباس‌های دیگر را نیز می گرفتند. که این کار چندان صرفه ی اقتصادی برای خانوارها نداشت. و امکان اینکه هر هفته یا ماه لباس جدیدی برای هر یک از اعضای خانواده تهیه کرد، وجود نداشت.

این خطاها پیگیری شد و نواقص آن یکی پس از دیگری رفع گردید تا این که ماشین های پیشرفته لباسشویی کنونی را  با آپشن های بسیار در لاندری های منازل و یا خشکشویی های مدرن شهر‌ها مشاهده کنیم.

 آپشن‌های بسیار قوی مانند برنامه هایی برای جداسازی انواع لباس‌ها از جنس گرفته تا ضخامت و رنگ و وزن. در ادامه ی مقاله با نحوه شستن انواع لباس ها با ماشین لباس شویی بیشتر آشنا خواهیم شد.

 برنامه های زمانی شستشوی متفاوت، برنامه‌های دمای شستشوی متفاوت، برنامه های شستشوی حساس و حتی شستشو به روش شستن با دست و….

نکات مهم هنگام خرید لباس شویی

این شد که کارهای روزمره با اختراع و فکر بشر در زیباترین و به فکر ترین حالت خود حل و فصل شد. بسیاری از کاربران در هنگام خرید ماشین لباسشویی در مورد این برنامه‌ها کنجکاو می‌شوند. چرا که تفاوت قیمت‌های متفاوت برای این ماشین‌ها بعضا در گرو این برنامه‌ها نیز می‌باشد. این است که برندهای مختلف و مطرح دنیا سعی در رقابت در این حوزه دارند.

در هنگام استفاده از این ماشین‌ها باید توجه داشته باشید که برنامه های آن نسبت به نوع پارچه، دمای آب، نوع شوینده ها تنظیم شده اند و با توجه به این امکانات، شما انتخاب های متفاوتی در آن دارید.

لباس های پشمی، لباس های نخی، کتان، حریر یا لباس های نازک، لباس های ابریشمی، پتوها، لباس هایی با رنگ روشن یا لباس‌های تیره هرکدام ، قبل از شستشو باید تفکیک کنید. و با یک برنامه شستشوی با زمان و دمای مختص به خود بشویید. در ضمن لازم به ذکر است مایع های لباسشویی متفاوتی در بازار برای انواع شستشو‌ها و لباس ها موجود است؛ لذا باید بدانید برای هر لباسی چه مایعی تهیه می کنید و در ماشین می ریزید.

 لکه برهای جامد و مایع قوی، خوشبو کننده‌ها و نرم کننده‌های پر کاربردی در بازار برای رفع لکه‌های لباس‌ها موجود است.

 در کنار تمامی موارد ذکر گردیده در بالا، برخی لباس‌ها نیز در شستشو از اهمیت خاصی برخوردارند. مانند:

 از جمله ی انها می توان به لباس کاردو تکه بوفالو اشاره کرد.

 این لباس کارها به صورت دو تکه، یعنی کاپشن و شلوار در بازار موجودند. پارچه ی آنها از الیاف پارچه‌ی کجراه است که ۷۰ درصد پنبه و ۳۰ درصد پلی استر دارد. لذا با برنامه شستشوی دقیقی باید بشویید.

 دمای آب شستشو برای این لباس‌ها بهتر است ولرم باشد. چون درصد پنبه بالایی دارند.

انواع دما در ماشین های لباسشویی:

دمای آب سرد معمولاً بین ۱۰ تا ۳۰ درجه سانتیگراد می‌باشد.

                             دمای آب ولرم را ۳۰ تا ۴۵ درجه سانتیگراد در نظر می‌گیرند.

                             و دمای آب داغ ۵۰ درجه سانتیگراد است.

ماشین لباسشویی دردمای آب ولرم برق کمتری مصرف می کند و نسبت به آب سردتر لباس ها را کمتر چروک می کند و باعث می شود تا لباس اتوی بهتری به خود گیرد. لذا دمای آب ۴۰ درجه برای الیاف های نظیر استات، ویسکوز، پشمی و پلی استر مناسب می‌باشد. چون این پارچه‌ها جزو پارچه‌های غیر حساس هستند.

در مورد رنگ این لباس‌ها ، با توجه به اینکه اکثرا به رنگ تیره در بازار عرضه می‌شوند. مانند سرمه ای و خاکستری می توانید آنها را با شوینده‌های مربوط به لباس‌های تیره بشویید.

زمان شستشوی ۲۰ الی ۳۰ دقیقه برای این لباس‌ها کافیست. مگر آن که دارای لکه‌های روغنی، نفتی و یا… بسیار قوی باشند. که در آن صورت زمان و دمای شستشو را تغییر دهید.

نوشتهٔ پیشین
لباس کار کتان در سکوهای نفتی
نوشتهٔ بعدی
چوب راش چیست؟

محصولات پیشنهادی

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.